Julbeställningar

Det är svårt detta med jul. Eller egentligen är inte julen svår i sig men allt detta med julklappar. Vi har länge haft uppe debatten inom våra familjer där vi successivt dragit ner på mängden klappar och försökt fokusera på gemenskapen istället. För vad ger man dem som redan har allt? Till slut blir det att man i princip byter pengar med varandra och alla får saker som är lite överflödiga eller som de egentligen inte behövde.
Men barnen då? Ja, julen är ju barnens högtid och inegn vill ju vara en snål förälder och INTE ge julklappar till sitt eget barn. Men när alla klappar summeras ihop så sitter alla där med ett berg av julklappar åt barnen och mår illa för att det är lite too much.

Hur som helst så vill vi ju köpa något åt vårt egna barn och i år när vi lyckats slimma ner det till att bara mormor, morfar, farmor och siya får köpa klappar till Wollmar så finns det utrymme för oss att köpa något också. Eftersom vår son inte läser vår blogg kan vi skvallra om vad vi beställt.

Det blev ett gäng böcker från England via amazon. Bland annat ”The Gruffalo”, ”The very hungry catepillar” och Mias gamla favorit ”Five minutes of peace”. Böcker är alltid bra att ha och just nu uppskattar Wollmar böcker över allt annat. Man kan fördriva timmar med att läsa för honom.

image

Nu är ju detta ändå en hemlis, så vi förväntar oss att ingen skvallrar till Wollmar om vad han får.

Related Posts

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.