Cirkusen har kommit till stan…

… nej, det är bara den icke-bilburna familjen Fernando som spontanköper en vagga.
För några veckor sedan tog vi pendeltåget ända till Bro och promenerade bort en bit och köpte en superfin begagad vagga av märket Kaxholmen.
Sedan fick daddyn bära åbäket tillbaks till tåget.

image

Som tur var åkte vi iväg en tidig söndagsmorgon och det funkade helt okej att ha både vagn och en extra möbel på tåget i och med att det var typ folktomt.

image

När vi kom hem tvättade vi av vaggan och målade om den lite och sedan fick en placeras på prov i vårt sovrum en liten stund.

image

Nu står den dock i källaren och väntar på bättre tider.

Comments (0)

Åh vad mysigt med en vagga! Nu blev jag också sugen.
Påminner om när tjejerna var små och låg i tvillingvagnen, jag och Tommy + tjejerna tog bussen och köpte ett Sniglar skötbord och släpade med oss det tillbaka på bussen 🙂 Används ju fortfarande nu fem år senare så det var ju värt slitet ändå =)

Haha. Ja, den här vaggan kommer ju inte användas i 5 år i alla fall… Men den köper oss lite tid innan Wollmar måste lämna spjälsängen till lillasyskonet. Och den är i jättefint skick, så vi kommer förmodligen kunna sälja den igen eller ge bort den när vi är klara.

Vad roligt, vi hade en likadan vagga till Charlie som vi fick gratis av en tjej som brukade handla i vår butik. Den är så söt! Vi har nu gett den vidare till en vän som ska få barn i april.

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.