Paket-julkalender

image

Wollmar fick en paket-julkalender i ettårspresent av min syster. Hon har sytt och pysslat ihop den alldeles själv. I år kommer vi nog inte fylla den enbart med paket till Wollmar, det känns lite för mycket. Om vi hinner och orkar kanske vi köper så att vi alla får paket var tredje dag. Men i alla fall, den är jättefin och vi är så glada över den.

Förra året köpte jag en färdig paket-julkalender och det finns ju såklart ingen som helst anledning till att ha två. Vill någon av er läsare ha den?

image

Previous

Next

One Comment

  • Bra! Vi hade alltid såna när vi var små och systrarna fick alltså ett paket var fjärde dag, alltid något litet. Kunde liksom vara en ny tandborste, några hårsnoddar eller något annat litet. Grejen var ju själva paketöppnandet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Integritets Preferens
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.