Vänner inom media

Vi har ganska många väner som är journalister. Det har genom åren inneburit att vi kommit med i någon enkät eller artikel som en tjänst till en vän med en dead line. För någon veccka sedan fågade en av dessa vänner om Wollmar och jag kunde tänka oss att vara med på bild och svara på en kort fråga i en enkät. Vi är inte de som säger nej så vi träffades upp på höjden till allahelgonakyran och tog kort i den kalla blåsten. Två sekunder efter att korten var tagna fick Wollmar värsta gråtattacken. Jättekonstigt men tur att det blev en bild i alla fall.

I fredags kunde man se Wollmar och mig i Dagen på sidan 12. Det blev en ganska stor bild men Wollmar är för himla fin i alla fall. Tacksam till sin vän för gott fotograferande och stor häsyn vid utväljandet av bild.

image

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.