Julpyssel – Mandelmassafigurer

I tisdags hade vi julavslutning med hemgruppen och bestämde att vi skulle julpyssla lite. Det blev mandelmassafigurer. Det blev några tomtar och grisar men mestadels gjorde det alla sorters former. Jag hann göra en citron, ett päron, en polkagris, en limpa bröd och en gris. Av dem är det väl kanske bara grisen och polkagrisen som är juliga. Men vad gör man för figurer? Har ni några tips?

image

I år åker vi bort över jul så vi fick därför hjälp av Elvira och Filip att äta upp figurerna idag

Related Posts

Comments (0)

Elvira fick inte bara marsipan utan också dagens andra blogginlägg som underhållning på tåget. Precis som det var beställt! Tack för det och tack för helgen!

Ni får jättegärna göra mandelmassa figurer tilsammans med mig när ni kommer hit, I love it!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.