Hela familjen

Vi har firat jul med min familj och min bror hans fru och döttrar har sovit över hos våra föräldrar. Det innebär att Wollmar har spenderat massa tid med sina kusiner Camille (13) och Erika (5). Idag åkte de hem till Västra Frölunda och på morgonen fick jag en målning av Erika. Det var tio hjärtan som representerade hela den närvarande familjen. Det var henne själv, hennes pappa, mamma, storasyster, farmor, Siya, Wollmar, mig och Mia. Dessutom var det ett litet pyttehjärta inuti Mias hjärta. När jag frågade Mia vad det var för hjärta så berättade hon att det är bebisen i magen. Så himla gulligt! Wollmar kommer sakna sina kusiner men vad gör man åt det?

image

Efter hela hjärtförklaringen pekade hon ut klutten längst ner på pappret och säger: ”Och det här är en snigel, tihi!”. Sedan går hon iväg. Tokstolle!

Related Posts

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.