Påsken 2014

Vilken fantastisk påskhelg! Vädret har ju varit helt uuuunderbart! Igår firade vi ju påskafton med min mamma och systrarna med familjer. Åtta syskonbarn mellan 8-0 år och en vänfamilj med en liten flicka på 2. Vi hade knytis, det brukar vi ha. Så himla mycket gott! Vi premiärgrillade, de är ju också en hit.
Min mamma hade gömt påskpresenter till alla barnen i trädgården och både Wollmar och Sleepy fick saker. Wollmar fick en liten spann med en get och en uppdragbar kanin som kunde gå och Sleepy fick en body.

I morse konstaterade vi att det var lika underbart väder och bestämde lite hastigt och lustigt att åka till Mulle Meckparken i Solna. Vi var där redan vid 9 och var kvar tills att Wollmar bad om att få sova. Han sov i vagnen på vägen hem och vi passade på att gå och köpa kebab och sätta oss i Bysistäppan och äta lunch i solen. Wollmar vaknade och fick såklart smaka. Efteråt lekte vi lite på lekplatsen där också.

Sedan drog vi förbi ICA och sen hem. Efter en liten ny insmörjning med solskyddsfaktor gick vi ut igen, till vår närmsta park den gången. Jag och Joseph turades om att ta en glasspaus på en bänk i solen medan den andre av oss härjade runt med Wollmar. Så härligt att kunna vara ute i barärmad utan att frysa det minsta lilla!

Nu på kvällen fick Wollmar premiärbada med badskum och somnade redan halv sex, helt slut efter en härlig, solig dag.
Imorgon är ytterligare en till ledig dag, och också Josephs födelsedag.

image

Related Posts

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.