Orosmoln

Min mamma, som hade Wollmar när han blev magsjuk, ringde under eftermiddagen idag och sa att hon nu blivit sjuk.
Det är ju inte helt oväntat att magsjukor smittar, men vi hade nog ändå negligerat den tanken.

När vi räknar lite på timmarna så inser vi att om Joseph kommer bli sjuk, så kommer det ske i natt.

Och OM han blir sjuk, då kan ju inte jag och Wilfred komma hem.
Jag tror inte att det är någon fara för ett ammande spädbarn, det är ju för mig det hade kunnat bli riktigt illa. Man KAN inte hålla på med kräkningar och diarré helt nysnittad. Jag kan ju för tusan inte ens ta i med magmusklerna för att skratta eller snyta mig ordentligt.

Men jag kan heller inte stanna på BB längre. Både för att det är vansinnigt tråkigt och för att jag inte kan tycka att det är vettigt att ta upp en dyr vårdplats i onödan.

Men om Joseph blir sjuk, då måste jag och Wilfred alltså hitta någon annan stans att bo ett tag. Och vem ska ta hand om stackars Wollmar?
Snälla BE TILL GUD att Joseph håller sig frisk så att vi får komma hem och fortsätta vara friska allihop tillsammans!

Åh Gud, Åh Gud, Åh, Gud!

Annars: På positiva sidan är att Wilfred knappast förlorat någon vikt alls (mina magiska amningsbröst gör det igen!) och att mitt sår ser jättefint ut.

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.