Bröstmjölksdonator

Bröstmjölksdonator

Donera bröstmjölk på SÖS

Nu har jag äntligen fått tummen ur och tagit kontakt med modersmjölkcentralen. De kommer skicka hem ett startpaket till mig. Först av allt måste jag göra en hälsodeklaration  och sedan gå och lämna några  blodprov. Sen är det bara att börja pumpa och donera! Burkar att förvara mjölken i får man av dem, och de kan också komma och hämta mjölken hemma hos mig som donator. Men vi har så liten frys och så nära till sös, så jag kommer nog gå dit och lämna.

Vi hade BVC-sköterskan Lisa här nyss. Wilfred har gått upp till 3490 gram, en god 300-grams uppgång sedan förra onsdagen. Kändes superbra,  framförallt eftersom han gärna sover 5-6 timmar i sträck på nätterna. Nu kan vi alla sova gott, med gott samvete! Hade han gått upp dåligt hade jag känt att jag behövde väcka honom.

wpid-IMG_20121221_090551.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Så. Mitt egna ammade barn mår bra, och snart får jag bidra med mjölk till någon liten prematurföding också. Känns fint!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.