Förskoletack

image

Idag är det sommaravslutning på Wollmars förskola. Han kommer ju fortsätta några veckor till, eftersom vi inte har vår riktiga semester förrän i slutet av juli. Men de har avslutningen innan personalens semestrar drar igång och som en slutpunkt på vårens projekt.
Vi kommer träffas allihop på förskolan och sedan promenera tillsammans till en park. Barnen har varit där och övat på sånger alla dagar den här veckan.
Både storbarns- och småbarnsavdelningen kommer ha sånguppvisning och sedan ska vi alla picknicka. Hoppas på bra väder!

Jag har börjat fixa ihop lite sommarpresenter till pedagogerna. I och med att min mamma är förskolelärare så har jag sett många varianter av presenter från barn och föräldrar, och vet att det är väldigt svårt att pricka rätt. Jag menar, vad vet jag egentligen om pedagogernas smak vad gäller inredning, böcker eller vin? För min del är valet därför enkelt: blommor eller förbrukningsvaror.

Jag har gått till en bokhandel och köpt cellofanpåsar och sedan gjort kort. På korten har jag skrivit
”Tack för den här våren! Tack för tågprojektet och ert fantastiska engagemang. Tack för kramar och tröst när Wollmar är ledsen. Tack för påklädning, avklädning och tusen blöjbyten. Tack för sångstunder, pyssel och återvinningspromenader. Tack för att Wollmar blir sedd och bekräftad. Tack för en trygg miljö. Tack för at vi kan känna oss avspända när Wollmar är på förskolan. Tack för luncher och mellanmål. Tack för alla timmar i parken. Tack för allt du gör!”
Så har vi hittills fyllt påsarna med två olika sorters choklad. Joseph ska gå till vår favorit-te-butik och köpa något gott te och kanske någon annan liten grej.
Det blir inga dyra presenter, men jag tror verkligen att det är tanken som räknas.

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.