Sommaravslutning

Igår var det sommaravslutning på Wollmars förskola. Det innebar att alla föräldrar (som kunde) samlades på förskolan och sedan gick vi i samlad skara till en park i närheten. Där stod barnen på en scen och sjöng sånger som de övat på under några veckor tid. Wollmar blev lite ledsen medan han satt och väntade på att sångerna skulle börja så Mia och Wilfred fick sätta sig bredvid honom.

image

Sedan kan jag inte påstå att Wollmar var särskilt engagerad i sången och det samma kan sägas för de flesta andra barn i hans ålder. Men det var fint i alla fall.

image

Efteråt var det picknick och vi åt och umgicks lite med andra familjer. Men en picknick med en nästan tvååring och ett spädbarn varar inte nödvändigtvis länge och så var det denna gången.
Det har varit en riktigt härlig termin och det ska bli jätte kul att de vilka nya saker som kommer att hittas på under hösten.

image

Related Posts

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.