Hemmadag

image
Dagen började med gos med mina båda godingar. Det var faktiskt Wollmars förslag. ”Hämta Wilfred!” sa han, och så låg vi och gosade.

Jag lämnade Wollmar på förskolan och gick efter det och lämnade av veckans donation på Modersmjölkcentralen. Sen somnade jag och Wilfred på soffan på balkongen.

image

På eftermiddagen fick vi besök! En gammal bekant, Hanna, och hennes två söta söner. Vi åt mat, lekte i parken, fikade och jag hjälpte Hanna med lite sjukgymnastiska råd. Vi fick en massa presenter. Wilfred fick en blöjtårta och två leksaker, Wollmar fick en bok och en liten bil och vi fick servetter och choklad. Helt otroligt generöst!

image

Imorgon är det en mormor-dag igen och sen är det helg.

Comments (1)

Goa du.. Tack för att vi fick komma, för god mat, härlig gemenskap och bra träningsråd.. Verkligen en mysig eftermiddag tillsammans med er! Kram

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.