Kolonilottsbesök och potatisskörd

image

Idag var vi bjudna ut på allmänbildningsutlfykt till kompisens Annas kolonilott. Det var dags att skörda potatis! Vi åkte dit i full regnmundering, fick vara med och plocka upp potatis, blev bjudna på blåbärssoppefika och åkte sedan hem med Wollmars hink och en påse full med pinfärsk potatis.

image

Såhär såg dagns skörd ut! Vi testade en av vardera sort nu på kvällen. Underbart gott!

image

Känslan av dagen var dock en gedigen höstkänsla. Vi fortsatte stämningen med tända ljus till middagen.

Det var en sjukt mysig höstdag. Imorgon vill vi ha en härlig sensommardag, för då ska Wollmar ha sitt andra tvåårskalas tillsammans med kusinen Edvin som fyller sju år.

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.