Pickmeup

image

Idag vaknade jag tröttare än vanligt. Det så ibland, även om jag inte kan peka på något speciallt med natten som varit extra ansträngande. Eller, ja. Wollmar har ju börjat knata in till vårt rum på natten och krypa upp och lägga sig mellan oss. Och sen sover han som en argsint väderkvarn i några timmar innan Joseph får nog och bär bort honom. Jag brukar också få nog, men när jag väl vaknar till tillräckligt så är det för att Wilfred är hungrig, och det problemet löser jag ju inte med att bära bort Wollmar.

Oavsett orsak. En extra trött mamma kan lätt trigga en extra trotsig tvååring. Idag handlade morgonens konflikt om att han inte behövde tända och släcka taklamporna HUNDRA GÅNGER som en annan klåfingrig ettåring…

Jaja. Lämning av troublesome twos på förskolan och sedan med mamma och bebis, raka vägen till sängen för en timmes sömn.

Och nu second breakfast kombinerad med fredagsfika (på ALLA jobb har man rätt att fredagsfika, även föräldraledighetsjobb…). Hackade plommon, äpple och ananas i en skvätt naturell youghurt och lite müsli. Och så två småkakor till kaffet.

Strax ska vi ut på stan. Ärenden:
-kolla efter ram till hand&fotavtryck (Wilfreds)
-kolla efter sängöverkast till nya sängen (Wollmars)
– kolla efter träningsvindjacka inför höstens barnvagnsträning (Mammans)

För övrigt går träningen bra, igår var det strålande sol och vi var fyra stycken varav en en helt för mig ny person, som kommit för att hon sett min lapp på BVC. Kul!

Trevlig fredag på er alla, och glöm inte fredagsfikat!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.