En sån här onsdag

Idag blir det morotsbiffar till middag enligt det här receptet men kryddat med spiskummin och koriander utöver salt och peppar. Det blir mycket rotsaker nu, men dels är det ju så gott och billigt och dels är det i ett led i vårt projekt att äta mindre kött och rotsaker går ju att göra mycket med!

image
Idag på dagen hade jag och Wilfred besök av en kille som skriver en uppsats i religionspsykologi och jag var intervjuobjekt till en studie om mening i livet. Mycket intressant ämne, intervjuen väckte många vidare funderingar hos mig.

Ikväll ska jag iväg på realeasefest för kompisen Linas bok ”Feminism och kyrkan” och jag har dagen till ära både borstat håret och klätt på mig något annat än min vanliga föräldraledighetsmundering (jeanstights och fleezetröja, mer praktiskt än snyggt kan jag lova…).

image

Nu ska vi ut på en promenad jag, Wilfred, vagnen och P3 Dokumentär!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.