Onsdagsstorbak

På lördag kommer Immanuelskyrkan att mellan 10-14:30 hålla en julmarknad. Varje år går försäljningsinkomsterna till olika välgörenheter och i år är det samma sak. Det kommer att finnas en lanthandel, olika lotterier, hantverk, second hand försäljning, julblommor, kaffeservering, jullunch och inte minst brödförsäljning. Vi har hjälpt till att baka för den försäljningen idag och då blev det hönökaka.

Receptet och tilvägagångssättet hittar ni HÄR.

Efter att allt var bakat packade vi en papppåse och Wollmar oh jag for iväg till kyrkan för att frysa in dem i kyrkans frysar. Wollmar ville sedan verkligen sova på vägen hem och det krävdes ingen övertalning för att få honom att somna. Sedan kunda Mia och jag njuta av en kopp te och ”vår andel” av det god nybakta brödet.

Vill ni också äta av riktigt gott bröd eller kanske något annat av allt det som erbjuds på julmarknaden och samtidigt bidra till ett gott ändamål så tycker jag att ni ska komma förbi Kungstensgatan 17 på lördag.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Related Posts

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.