32 vårar

Idag, på en torsdag för 32 år sedan, kom jag till världen. Och tänk, nu har jag två små skruttar som jag fått tillsammans med min underbara fru. I form av firande har det inte varit så jättemycket idag. Med två småttisar under tre år som inte riktigt förstått det här med födelsedagar blir dagarna mest som de brukar. Så det har frukostats, lämnats på förskolan, tvättats, lagat mat och så vidare. Men jag har fått finfina presenter och när Mia kom hem hade hon och barnen en hel sångstund med födelsedagssånger åt mig, inklusiva ukelelekomp.
Efter det drog vi till ett av våra favoritcaféer och åt bakelser i solen (Wilfred fick gröt och det är antagligen anledningen att han inte ville titta in i kameran).
Att bilden på Wollmar är inkomplett, och anledningen till att ni inte sett bilder på honom på länge, är att vi någon gång efter sommaren bestämde oss att minska exponeringen av Wollmar på internet. Han finns med ibland i vissa av våra sociala medier men vi försöker i möjligaste mån att exkludera honom i bildmaterial på bloggen. Bara så ni vet!

image

För er som inte hunnit hit känns det i alla fall gott att vara 32. Så var inte rädda utan skrid stadigt framåt med stolthet in i ålderdomen!
Nu ska Mia och jag dricka lite tea och titta på lite TV via min bästa present, Chromecast.

Related Posts

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.