Inte riktigt på egen hand

Igår var det Göteborgsvarvet och Mia sprang ett fantastiskt lopp. Idag har hon fått återhämta sig lite grand och om bara några minuter kommer hon att anlända i Stockholm och ladda för en ny vecka (inklusive vårruset imorgon!).

Barnen och jag stannar dock kvar på Öckerö och är här hela veckan. Jag skulle kunna skriva att jag är ensam förälder och att det är lite synd om mig, men i och med att jag har mina föräldrar här och vuxen:barn-kvoten är högre än vanligt har jag alltså mer hjälp en normalt och ingenting att klaga på.

Vad kommer vi att göra då? Eftersom det är hyftas väder kommer vi att tjuvstarta lite på sommaren. Wollmar har fått en springcykel som han intensivt kört med hela dagen. Imorgon ska vi träffa min syster och förhoppningsvis finns det fler som vill träffa oss senare i veckan. Sedan är det hemgång på fredag.

Vi har förskjutit barnens sovtider lite grand så att de somnar en timma senare. Lite förberedelser inför sommaren och även de nya rutinerna i höst. Det han funkat ganska bra än så länge, men det är inte helt inkört än. Hoppas att det är klart utan bakslag efter denna veckan.

Har tyvärr ingen bra bild från dagen, men bjuder på en fin bild på Wollmar med kompis Arvin som spelade piano tillsammans igår.

 

image

Related Posts

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.