Försommar-picknick

Igår höll vi oss på hemmaplan på Öckerö. På förmiddagen var det springcykeltur som vanligt och leka, läsa, sjunga. Hela morgonen var så pass roligt att Wilfred inte sov något förrän det var dags för Wollmars sovning. Så mitt på dagen fick alla i hushållet vara barnfria.

På eftermiddagen åkte vi iväg till jungfruviken på Hönö och hade picknick. Barnen åt inte så mycket utan det blev att leka desto mera. Men det hör väl till när det är picknick. Vi hittade en riktigt härlig plats i solen där den kalla västanvinden inte nådde och jag klädde till och med ner till t-shirt.

Det blev verkligen en försmak av sommaren och jag hoppas att värmen snart vill behaga komma. Senast 6e juni, jag säger bara det!

image

 

Wollmars äventyr. Plocka snäckor, ”laga mat” och fiska.

imageWilfred var nöjd att sitta kvar på picknickfilten och leka och gosa med oss andra.

 

Related Posts

Comments (1)

Herregud så idylliskt!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.