Bra service, vågar jag?

För någon dag sedan slog jag slag i saken och började fundera på det här med menskopp lite mer seriöst. Det verkar ju bra finurligt!

Jag hittade den här sidan som både är pedagogiskt som tusan och där personerna bakom ger en anmärkningsvärt bra service. Jag gjorde deras enkät och fick snabba, individuella mejlsvar med råd om hur jag skulle tänka och vad jag skulle välja.

Så himla bra. Dagens applåd går till dem.

Vågar jag?

Några erfarenheter, någon?

Comments (3)

Min menskopp är mitt allra bästa köp i år! Jag vill tipsa alla jag känner om det men mensskydd kommer lixom inte så ofta på tal.
Trodde mest att det skulle vara bra för att minska avfall men så fort jag provat den visade den sig vara både fräschare och bekvämare än alternativen. Köp!

Jag kan absolut rekommendera menskopp, som jag använt i säkert 8 år. Det funkar bra och det är skönt att inte använda engångsartiklar varje månad. Det enda krångliga är när man är i ett toalettbås utan tillgång till ett handfat så är det svårt att tvätta den på ett smidigt sätt.

Ja, våga!!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.