They came, they ate, they left…

Som vi skrev igår så kom Mias systers blivande svärfamilj till Sverige idag inför bröllopet. Förutom Arlanda och resan till Stockholm var vi första anhalten i deras Sverigevisit. Som Mia skrev igår så gjorde vi köttbullar som vi serverade tillsammans med potatismos, brunsås, lingonsylt och pressgurka. Sedan blev det kaffe/tea med princesstårta för att säkerställa att de får en hyfsad bred första svensk gastronomisk upplevelse.

Det har varit ganska mycket nervositet inför att de skulle komma. Vi ville så klart göra ett gott intryck som representanter av familjen och som svenskar generellt. Vad finns det för kulturkrockar som man kan råka ut för? Det sista vi vill är att råka förolämpa någon. Men så fort de kom så var det som bortblåst.

image

Vi åt, pratade om Jordanien, jordansk mat och hade en mycket trevlig stund innan gästerna gick vidare för att hinna se lite av Stockholm för att sedan åka söder ut till deras hotell.

Så det känns verkligen jättekul att få träffa dem igen på bröllopet och sedan få umgås lite mer efter bröllopet innan de åker hem. Sedan får vi ordna att åka och hälsa på i Jordanien någon gång i framtiden.

Roligt med underbara och genuina människor!

 

Related Posts

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.