Lite fler bilder från bröllopet

image

Innan vi gick hemifrån och lämnade barnen med Simon&Jenny som världens bästa barnvakter. Som alltid (typ totalt tre gånger eller nåt) när vi har barnvakt över heldag+natt blir något av barnen sjuka. Wilfred fick feber och förkylningsastma, men Simon&Jenny hade klarat allt galant. Underbara vänner som hörde av sig i precis rätt tid när vi började fundera över hur det gick där hemma med mms-kavalkad och rapport om nattade barn i rätt tid. De sov över hos oss och hjälpte de trötta föräldrarna att överleva förmiddagen efter ca 4 timmars sömn. image

Bilderna hamnar lite i fel ordning, men jag orkar inte fixa. Mellan desserten och arabisk dans och tårta hade vi eldshow. De inhyrda eldshowsartisterna var fantastiska och avslutade med detta, ett pampigt fototillfälle. image

Festen inleddes med bubbel och mingel. Tyvärr är det här den bästa bilden på brudparet vi har. När de stod stilla var vi som mest aktiva med att fixa grejer. Som tur var är den digitala tidsåldern generös med bilddelning. imageEn av mina äldre systrar hade gjort tårtorna och brudbuketten. Sockerpioner på tårtan och pioner i buketten. Hon är helt och hållet självlärd och har typ youtubat sig till hur man gör.

imageDet syns inte så tydligt på bild, men de fjärde och äldsta systern hade gjort all dekor, hundratals pompoms och blomdekorationer på borden.

Bruden själv hade skapat enormt mycket vackra detaljer som ett skåp med bordsplaceringen i, en tidslinje med när de alla olika gästerna kom in i brudparets liv och när de själva möttes, fin upphängning av fotografier ute i trädgården och massor med andra saker.

Jag är en del av världens bästa systraskara, det ska ni veta!

Related Posts

Comments (1)

Läcker klänning och snygga skor! Och folkdräkt är alltid rätt =).
Det verkar ha varit ett fantastiskt bröllop och jag kommer garanterat sno några av era toast-ideér till mitt kommande toast-uppdrag.

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.