Toastmastertips

Toastmastertips

Här följer det som vi hade förberett som aktiviteter och happenings under bröllopet.

Som toastmastrar och värdar hade vi inte mycket tid att fotografera det vackra brudparet och de vackra omgivningarna. Vi ska se om vi kan skrapa ihop det vi har så småningom, så vi kan visa litegrann i alla fall.

De jordanska bröllopstraditionerna innehåller inga tal och sånt som vi är vana vid, så vi hade jobbat mycket med att få andra saker att hända under festen.

I början av festen hade barnen fiskdamm och vid ett borde kunde man öva sig på att skriva arabisk kalligrafi. Under festen hade vi sedan bland annat dessa aktiviteter.

image

  • Våra manuskort

image

Våra manuskort med texten ”Wala bala shi” en strof från en vacker kärleksballad som sjöngs under vigseln och även utgjorde musikstycket till brudvalsen. På baksidan av dessa kunde vi klistra lappar med allt vi skulle komma ihåg att säga.

  • Bröllopsbingo

Toastmastertips
Bröllopsbingo

På alla platser fanns det även detta bingo. Alla bord var uppdelade i lag och lagen kunde tävla om bingo och fina priser!

  • Mingelloppan

image

För att stimulera konversationer under middag och under pausen mellan rätterna fick alla lära sig att vika ihop en loppa. På loppan fanns konversationsfrågor och uppmaningar. Vi gjorde även en instruktionsvideo för att visa hur man viker ihop loppan.

image

image

Barnen fick en enklare variant med andra roliga uppdrag.

  • ” I spy”-uppdrag

image

På väggarna lite var stans satt dessa uppmaningar.

Samtidigt hade vi ett ”Eventstagram” – att folk fick lägga upp bilder med brudparets hashtag och då dök bilderna upp på projektorduken längst fram i festsalen.

Toastmastertips

Detta var vad vi som toastmastrar hade förberett inför bröllopet. Hoppas detta kan vara till någon inspiration för dig!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.