Vinden har vänt

Efter gårdagens urusla start på gotlandssemestern har nu vinden vänt. Wollmars potträning har gett resultat och idag har han inte bara klarat av att hålla sig helt torr utan har även debutbajsat på toaletten. Som utlovat gick vi på direkten och köpte glass och firade succén.
På grund av klädbrist har vi backat ett steg med Wilfred och låtit honom ha blöja. Han fortsätter att leverera nummer två på pottan (vilket han gjort sedan i januari), men kisseriet är lite klurigare.

Vädret har också varit skapligt idag med bara någon enstaka skur. Jag har haft tid att ta en liten 7 km springtur i den gotländska skogen och vi har varit över i storstugan (vi bor i mellanstugan) och ätit middag hos morfar.

Så där ser ni. Lyckan kan vända fort och vi hoppas på ännu bättre dagar.

Hemma i Stockholm har vi fått rapporter från mormor att blommorna, tomaten, basilikan och surdegarna mår bra.

image

Jag passade på att kolla in Tjelvars grav, enligt sägnen är Tjelvar, öns förste inbyggare, begraven i denna skeppsättning från yngre bronsåldern.

Related Posts

Comments (2)

Wollmar, Wilfred och Tjelvar. Has a certain ring to it, no? 😉

Vi får väl se… 😉

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.