En sån här måndag

Dagarna här går. Idag har vi haft en till solig dag, men det är lite kallt i skuggan och i vinden. Det gör inte så mycket egentligen, då kan vi ha långärmat på barnen och solskydda dem och på så sätt kunna vara ute hela dagarna.

Vi leker kurragömma i trädgården och promenerar i skogen med Wilfred i bärsele på ryggen, äter mat ute på altanen och rensar ogräs i grusgångarna då och då. Vi har inte varit nere vid stranden något mer. Den kallas Vitviken och är precis så, en vit sandstrand i utomlands-kaliber. Hade det varit varmt så vi hade kunnat bada och hänga där i flera timmar, men det känns inte riktigt värt besväret med att få finkornig sand exakt överallt för bara någon kortare stunds lek.

Idag plockade vi däremot fem deciliter smultron och gjorde ett pajskal, fyllde med vaniljkräm och toppade med färska smultron och eftermiddagsfikade med min pappa, lillebror och hans mamma. Det var dagens höjdpunkt.

Potträningen för Wollmar fortsätter att gå prickfritt. Tänk så skönt, det funkade perfekt att sluta cold turkey. Inte en enda olycka under dagen!

Vi hade gärna ”gjort Gotland” och sett oss omkring mycket mer och gjort lite mer upplevelser av det hela, men vi har fullt upp med toalettbesök, måltider och omlottsovande barn så den här sommarens gotlandsbesök får bli ganska sparsamt med utflykterna. Men vi antar att vi kommer komma tillbaka varje sommar nu framöver, så vi kommer nog inte sakna tillfällen till upplevelser längre fram.

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.