Temaparksdagen

image

Imorse önskade Wollmar att vi skulle gå till en lekpark vi aldrig hade varit i förut. Vi bestämde oss för att ta färjan över till Henriksdalshamnen och gå till Anders Franzéns Park.  Sagt och gjort! Det var en kul lekpark, men den blev ändå ingen favorit. Jag vet inte om det kanske varit bättre om båda våra grabbar haft långbyxor, men vi irriterade oss en del på att exakt hela parken var täckt av smågrus på hårt underlag. Vi kom därifrån med två grabbar med blodiga knän, vilket var första gången någonsin.
image

imageKul hus och grejer att klättra omkring i, och en massa manicker att pilla på.

Efter dagsovningen och lunch ville Wollmar prompt åka tillbaks dit, men vi tyckte att det kändes lite jobbigt. Så istället gick vi till Bryggartäppan, en annan jättemysig temalekpark här på Söder. Den har ”Mina drömmars stad”-böckerna som tema och allt är charmigt gammaldags. Favoritleken idag, för vår ny-blöjavvänjde grabb, var att leka att låtsasbajsa och låtsaskissa på dasset. ”Mamma, did you wipe??” Precis den frågan en vill ha när en viker sig dubbel för att klämma sig ur ett lekparksdass.

image

image

Wilfred hänger utanför en stängd krog. Besvikelsen…image

image

Och sen fick han jobba i fabrik, stackarn…image

…Medan mamman hängde med den lokale smeden. image

Och Wollmar hittade ”Ponnyvan”.

Sen gick vi hem och åt våfflor med blåbärssylt och kollade på Octonauts.

Vad har du gjort idag?

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.