Pottpanik

Asså, vi vill ju sällan ge oss själva etiketten att vi ”är” på ett visst sätt som föräldrar. Vi hade en sjumånadersbebis som i princip på eget initiativ började gå på pottan och har haft en väldigt problemfri pottningstid med vår bebis fram tills typ nu.

Vi har aldrig velat kalla det att vi är ”blöjfri-bebis” anhängare eller EC-föräldrar . Faktiskt mest på grund av att det alltid känns som att det tangerar något fanatiskt att hålla sig strikt till en viss metod, vad det än vara må. Och fanatiker föder fördömande och så vidare..  Är inte jättesugen att börja en tråd i ett forum, ni fattar. Jaja, nog om detta.

Men nu har vi fått pottproblem. Vår 14-månaders har gått och blivit rädd för pottan och håller bajs inne så länge att han blir panik-skrik-förstoppad. Vi har slutat med pottan, men han är inge vidare förtjust i att bajsa i blöjan heller…

Någon annan som pottat småbarn som har tips och idéer? Snälla?

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.