Hemresan

image

Först full bil på färjan. Vi blev avlämnade på Göteborgs central och klev på tåget hem.

image

Wollmar slocknade.

image

Wilfred härjade. När vi väl bytte barn vaknade Wollmar. Och Wilfred somnade. Vem av föräldrarna tror ni var mest nöjda med resan?

image

Sen kom vi hem till den födelsedagspresent som inte fick komma med till Öckerö.

Båda grabbarna var glada över att komma hem. Vi med! Så skönt ändå.

Vi är oändligt tacksamma över svärföräldrarnas gästvänlighet. Vi får komma till ett sommarparadis där de står med bäddade sängar, spjälsäng, matstol,bilbarnstolar, åldersanpassade leksaker och allt en kan önska. Vi behövde varken ta med potta eller toasits, haklapp eller något sådant. Engagerade farföräldrar som håller utkik, köper begagnat och fixar så att vi kan känna oss som hemma. Och ändå är detta det minsta de gör, kärleken de överöser våra barn med…

Ni fattar. Tack älskade Svärpäron!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.