Nappslut

När Wollmar vaknar nu på morgonen har han sovit med napp för sista gången, om allt går vägen. Han har sedan han var i Wilfreds ålder aldrig fått ha nappen mer än när han ska sova, men ändå verkar det ju ha hunnit påverka hans tänder. När vi var hos tandläkaren med honom konstaterades att han har ett “öppet bett” och att det beror på nappen. Vet inte om det drabbar alla nappanvändare, men vi tog det på allvar och bestämde oss för att inleda projekt “sluta med nappen”.

Wollmar är helt på det klara med vad som hållerpå att hända. Igår sa han: “Den dagen när jag måste sluta med nappen, då kommer jag bli ledsen”. Gulleunge… Det är väl sånt här som vi bara får stålsätta oss inför som föräldrar och bara gå stenhårt på att “vi vet vad som är bäst i längden”.

Det kommer ju bli lite extra svårt också i och med att vi ändå kommer ha kvar nappar hemma, Wilfred måste ju få ha napp om han vill. Det känns också lite hårt.

Jaja. vi återkommer hur processen framskrider.

Har du några tips?

Previous

Next

2 Comments

  • Hej! Jag går er kurs på Daily Bits och är på avsnittet om Enkla övningar för bålmusklerna. Jag har en fråga: är dessa övningar lämpliga under graviditeten eller efter graviditeten? Eller både och?

    • Hej! Övningarna kan funka både under och efter graviditet, men eventuellt kan sidoplankan vara tung under graviditeten. Hoppas
      du gillar kursen, hör av dig om du har andra funderingar!

      När det kommer till övningar är jag egentligen förespråkare av individuellt utformade träningsprogram, alla som har besvär i form av smärta, tyngdkänsla eller urinläckage borde få träningsprogram utformat till sig efter omständigheterna och symtom. Så egentligen rekommenderar jag alla med besvär att gå till en sjukgymnast!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Integritets Preferens
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.