Monsterdräkt

Är det någon av er läsare som också har en massa Pixiböcker? Vi har många, bland annat “Bo firar födelsedag”. Han har en monsterdräkt som han efter “många om och men” får ha på sig på sitt födelsedagskalas.

I alla fall.

Wollmar har önskat sig en sådan dräkt i julklapp, utöver tågbana. Jag är hyser en innerlig avsky för utklädningskläder med tyg av det där fnasiga materialet av dålig stretchig kvalitet, tänk typ typisk prinsessklänning eller spindelmannen-dräkt, och skulle med glädje förvägra mina barn allt sånt.

Men så hittade vi kigurumi! (Obs, inte sponsrade, det är vi aldrig.)

Kigurimi har djurkostymer i “riktigt” tyg som ska fungera lika bra som pyjamas eller utklädningskläder eller vanliga kläder. Och det kan jag tycka känns som en bra poäng, vill Wollmar sedan bo i sin “monsterdräkt” så är det ju bra om den faktiskt håller för det.

Vi beställde billigt på nätet utomlands ifrån och hoppas att den kommer lagom till jul (typ 40 dagars shipping).

Wilfred kommer få en giraffkostym. Så himla gulligt.

Ni kanske börjar förstå att vi är riktiga planerings-nördar. Jag har även börjat fundera på paketkalendern. Här är hur vi tänkte förra året. Har ni några tips inför i år?

 

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Integritets Preferens
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.