Måndagstips

Jag skrev ju en del om ”the mommy wars” i det här inlägget.

Jag gillar ”The sceptical OB” i ganska mycket. Skulle gärna höra era tankar om de här två inläggen:

The sexist origins of attachment parenting

I’m a conscientious objector in the Mommy Wars

Och så vill jag bara tipsa om detta superbraiga avsnitt av Kropp&Själ i P1: När barnet inte äter. Grymt bra info även för er (oss) som har barn som äter hyfsat bra. Och även för er som typ väntar barn. Bra och vettig info, helt enkelt.

 

 

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.