Adventskalender – 13

Okej, idag kommer en fläskig utmaning.

En jul för något år sedan satte vi igång att göra en Croque em bouche, alltså ett torn av petit choux:er.

Vi förstår att det kanske inte är läge att göra just idag men vi ville bara så ett frö och så kan ni suga på den här karamellen fram tills att ni sitter där med tjocka släkten någn av juldagarna och behöver ett litet projekt…

Det var JÄTTEKUL att göra, men det tog ju timmar att göra och typ fem minuter att äta. Du måste alltså gilla pysslet mer än ätandet…

Världens godaste, är det ändå. Gör’t!!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.