Jul på ballen

Så här i juletid ser man verkligen julbelysningar av varierande grad. Vissa är mycket smakfulla (enligt oss) och andra är inte det (men troligen enligt de som hängde upp dem).
För något år sedan hade en granne en mycket stark blå-blinkande julbelysning på balkongen (ballen på Stockholmsslang) och det lyste upp halva vår lägenhet på nätterna och var hemskt irriterande. I år är de uppsättningen borta. Kanske har de flyttat.
Hur som helst har en annan granne lite längre bort satt upp ett montage som inte ser helt rumsrent ut när man kommer gåendes på gatan utanför. Tänker inte vara fräckare än att jag lämnar er här med bilden och era egna tankar kring den. Men det känns verkligen som att personerna som bor där har inte tittat upp mot sin egen balkong på kvällstid sedan julbelysningen satts upp.

image

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.