Adventskalender – 18

Det är inte riktigt dags för de där sista, sista-minuten-presenterna än. Men vad ger en till den som har allt? Det är samma fråga varje år.

Svaret är – ge något till någon som inte har allt istället. Vi måste sluta tramsa med fåniga traditioner där vi rika i väst sitter och grämer oss över felköpta presenter när stora delar av världens befolkning saknar mat och livsnödvändiga läkemedel.

Köp något som betyder något, på riktigt.

Läkarmissionens gåvoshop.

Related Posts

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.