Adventskalender -24

God jul från familjen Fernando! Vi önskar er alla en fridfull, vit och välsmakande jul.

Vi, för vår del, önskar oss en jul överhuvudtaget. Förra julafton avslutades på akuten med Wilfred och sedan blev det inget mer julfirande eftersom han fick vårdas med andningshjälp i flera, flera dagar.

image

Men när vi firat och ätit oss mätta på julens alla smaker börjar vi redan sukta efter annat.

I vårt fall är det vår traditionella Julbirjani. En av anledningarna till att ni skulle gått till Lanka te och kryddimport tidigare i advent…När vi firar på Öckerö blir det dock min far som står för Sri Lanka-maten.

Hoppas ni alla har en toppendag, vi älskar er!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.