Borta bra, men.

image

Sovfred och Sovmar med päron är på väg hem. Än så länge går alla tågresor så sjukt smidigt, eftersom vi oftast bokar resa mitt på dagen då barnen sover. Blir lika förvånad varje gång det funkar, barnen somnar och sover gott.

Jag ska jobba i veckan, men Joseph och barnen är lediga. Tips på bra mellandagsaktiviteter, någon?

Vi har haft en supermysig jul, men det ska bli jätteskönt att komma hem till våra rutiner.

Och i eftermiddag har jag ett litet projekt på gång! Berättar när det blir klart!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.