Lollis, sjukgymnastfasoner och vad jag skulle göra om jag gav mig in i friskvårdsbranschen

Idag har jag hängt med HejhejVardagsLouise och spånat kring en gemensam idé vi har. Det var första gången som Joseph och barnen träffade henne, men hon är ett välkänt fenomen för dem alla. Wollmar kallar henne vardags-Louise och har en liten sång om henne till och med. När hon var på väg bestämde Wollmar att han skulle vara blyg, men berättade också att vardags-Louise är lika söt som gröt-Lotta. Vem är Gröt-Lotta? Jag ville ta kort på henne och en teckning hon och Wollmar hade gjort tillsammans, men blev tvungen att ryta:

Sträck på dig, nu ska du vara på bild på en sjukgymnastblogg! 
image

Hon fick panik och sträckte på sig.

image

Folk blir så konstigt icke-avslappnade när jag ryter till sådär… =)
image

Annars idag är våra barn ääääntligen officiellt friska, men likaväl på uuurusel humör. Jag har till och med gått tillbaka till att bära heffaklumpsWilfred i sele, bara för att få honom glad. Och då utforskade vi detta:

Jag har tidigare tänkt, att om jag skulle vilja extrajobba som friskvårds/träningsinstruktör igen så skulle vattengympa eller spinning ligga mig närmst hjärtat, men nu vet jag. Bärsele/sjalgympa skulle vara min nya grej. Jag skulle göra det jobbigt men bäckenbotten/bäckenledssäkert. Nu är inte extrajobb något som ligger högst på min agenda för framtiden, speciellt eftersom träningsinstruktörsjobb typ ger fickpengar och inget annat. Men jag skulle kunna vara en dyrt betald konsult för någon annan som vill utveckla ett koncept… Någon sugen?

Comments (3)

Men åh vad spännande! Fint när två coola och kompetenta personer slår sina påsar ihop. Väntar spänt på resultatet!

Du kommer garanterat gilla det!

[…] Lollis, sjukgymnastfasoner och vad jag skulle göra om jag gav mig in i friskvårdsbranschen 1 255 views | 2 comments […]

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.