Youtube-debut

Igår var Wollmar borta, Wilfred sov och det var hysat lugnt hemma hos oss. Så vi testade att göra ett BakingBabies-youtubeklipp. Vi skulle bort på eftermiddagen, så jag var litesådär mitt-emellan-klädd, något jag bara tagit på mig mellan pyjamas och finkläder. Först när vi började med klippningen typ klockan tio på kvällen såg jag barnsnoret på den svarta koftan… Men jag gissar att jag är i gott sällskap med er i bloggens målgrupp, hehe…

Jag är så sjukt ovan att se mig själv och dessutom galet självkritisk, så ni ska vet att det är med ett stort mått sammanbitenhet som jag lägger ut det här. Klippet fick dessutom klippas lite abrupt på slutet eftersom min röst överröstades av ett flygplan som körde förbi… Jaja, sånt en kanske lär sig, att ta fler omtagningar och sånt.

Vi kommer inte börja lägga jättemycket tid eller pengar på att göra klipp (typ som att en egentligen borde köpa en bra mikrofon, va?), men kanske kan det bli ett komplement till bara skriven text i framtiden. Vi får se.

Är det något bakingbabies-relaterat ni är sugna på att få se? Något mat-bakrelaterat, eller något jag kan prata om?

Jaja. Jag har nyss sprugit 25 km och sitter och häver i mig en flaska påskmust. Det är nog forskningsmässigt belagt att just must hjälper återvätskningen och återhämtningen optimalt, eller hur?

Men nu: Bäckenbottenträning med BakingBabies. Håll till godo! 

 

Previous

Next

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Integritets Preferens
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.