Nästan två år sedan

Precis som nu var det så här härligt majväder var det Wilfreds första veckor i maj 2014. Det var så varmt att vi inte var beredda med sommarkläder, och knappt att vi ens visste hur vi skulle klä en nyföding i så varmt väder. När Wollmar föddes i juli 2012 var det typ 11 grader hela sommaren, ju…

wpid-DSC01969.jpg

Jag tänker mestadels att det är FANTASTISKT skönt att inte behöva göra om den där tiden. Wollmar var så liten, det var så intensivt och Wilfred som var som ett mänskligt amningsplåster. Men, ändå var det en otroligt lycklig, mysig och värdefull tid i livet och jag blir alldeles tårögd av den här bilden. Mina fina! 

Nu är Wilfred snart två år, och jag har ingen bebis längre. Vi har två ganska stora barn.

Jag blir alldeles gråtig. Jag är ingen bebisperson egentligen, så jag hade DÖTT av tanken på att stanna tiden där och då. Men… nu… Åh… 

Kärleken till et där lilla knytet…

Comments (2)

Haha! ”Ingen bebisperson egentligen”… Sure Bacon…. Du får nog justera den där självbilden aningens… 😉

HAH! det är väl ingen konst att vara bebisperson med någon annans bebis?

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.