Youtubeklipp: träning efter graviditet månad 2-3

Här kommer veckans fysioterapeutiska klipp, den här gången om träning efter graviditet fram tills tolv veckor efter förlossningen/kejsarsnittet. Som vanligt får ni höra av er med frågor, funderingar och önskemål på framtida klipp. Planen är ett till i denna miniserie, och sedan få till ett mer praktiskt klipp om avslappningsträning för bäckenbotten. Något annat ni önskar?

Kom ihåg att ni gärna får gilla och dela våra klipp. Vi är medvetna om att bloggläsare inte alltid kollar på klipp, men antagligen gör många likes och följare att vi hamnar högre upp när någon söker efter den här slags information. Så om inte för din egen skull, kanske för vår och i förlängningen även för någon annans skull – gilla och följ!

Tillhörande text tips finns här och här: 

När kan jag börja springa efter graviditeten

När kan jag börja springa efter ett kejsarsnitt?

Återhämtning efter förlossning och kejsarsnitt- tre månader till ett år

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.