För att vi är de värsta pensionärerna ni vet..

image

Vi har varit på semester och skickar nu in lösningar på typ alla kryss i ”Hemmets Veckotidning”.

Så, varsågoda att skratta!

Comments (2)

Åh nu saknar jag korsord! Jag ska nog köpa mig en tidning idag. Jag hade en period då jag skickade in varje gång, vilket var en morot till att lösa alla kryssen!
Jenny

Men underbart ju! Vi är också tant och gubbe, melodikrysset löses och skickas in varje lördag. Ingen vinst än men trägen vinner! Jag ska ha den där brödkorgen!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.