Vad ska ni läsa i sommar?

image

Tack vare en fin sommarpresent från en patient kunde jag ta mig i kragen och börja leta artiklar till mitt fördjupningsarbete.

image

Det här ska jag alltså sätta tänderna i, under sommaren. Bäckensmärta under och efter graviditet, katastroftänkande, ”fear-avoidance behaviour” och så vidare.

image

En timmes pubmed-sökning resultaterade i detta.

Känns faktiskt riktigt bra! Och jag SKA också försöka läsa lite skönlitteratur i sommar.

Vad har du tänkt läsa på semestern?
Tipsa gärna om lite äldre favoriter också, vill gärna hitta och ladda ner till läsplatta pga lättare i packningen!

Comments (9)

Vill man läsa deckare är ju dom böckerna skrivna av Kepler så spännande. Jag måste alltid läsa jätte, jätte fort när det är alldeles för spännande. Jag kommer inte på några titlar men det borde gå att googla.

Och vill man läsa och skratta högt så ”Mitt liv som gift” av Anna Manheimer den är kanske inte så bra eller lång mer som ett litet …häfte kan man kanske säga. Men jag skrattade iallafall. Mer på vissa ställen.

Senaste jag slukade (foglossnings- och amningsunderhållningen) var Kristina Sandbergs böcker om Maj. Att föda ett barn, Sörja för de sina och Liv till varje pris. Kvinnohistoria, kakor och ett så sjukt medryckande språk. ÄLSKADE dom! Jag har lånat ut första delen till mamma, som läst den, så finns på öö. De andra delarna är utlånade på annat håll, vet inte om de är lästa än.

Kristina Sandberg-serien tipsar jag också om! 🙂
Kommer nog också vara tvungen att läsa lite ”jobbgrejer” under semestern, men annars ser jag fram emot femte boken i den där elegant crime-serien av Denise Rudberg och tänkte läsa den där boken om Beckomberga samt en till som jag inte minns nu 🙂
Plussade förresten idag!!!! 😀

Men wohooo, grattis!

Tack! Vi är jätteglada! Kan ju gå dåligt såklart, men är ju inget vi kan styra över så bäst att vara glad när man kan 😀

Underbart! Heja heja heja!

Åhååå nu har du att läsa! Det kommer säkert ta dig…en timme eller två! 😉
Bok att läsa säger du… när jag läste för hundra år sedan (innan barn alltså) så gillade jag: Mig äger ingen. För ännu mer tid sedan slukade jag Påven Johanna.
Senaste boken var Kalmars jägarinnor. Jag tyckte såååå mycket om den!
Niceville och Livet efter dig är sådana sköna semesterböcker.
Tema allvar: flickan och skulden, om du inte läst. Men då måste man stålsätta sig. usch.

Kram!

Flickan och skulden, och påven Johanna har jag också läst och gillat! Och Niceville! Måste kolla in de andra, tack!

+1 på Mig äger ingen!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.