4 årskalas

Helt sjukt! Tänk att det var dags för sommarkalas igen! Och än en gång har vi haft tur med vädret. Igår var prognosen regn för hela lördagen. Men när vi vaknade idag var det blå himmel och strålande solsken. Vädret höll hela dagen vilket gjorde att vi kunde vara ute och kalasa.

Wollmar vaknade redan 05.30, men kunde hålla ut och sova räv fram till 07.00. Det låter kanske för bra för att vara sant, men han var väl inne hos oss 4 gånger och behövde gå upp för att både kissa och bajsa. 

Hur som helst så var vi, farmor, siya (farfar) och kusin Erika inne och sjöng för födelsedagsbarnet och han fick presenter och frukost på sängen. 

Tyvärr så balla det ur lite av att lillebror inte kunde hantera att det inte var hans födelsedag, hans presenter eller hans frukost. Så det blev gråt och skrik från Wilfred vilket tog ett tag innan vi lyckades starta om honom (det vill säga backa bandet, ge tillbaka napp och snuttis och gå tillbaka till sängen och gosa en stund och “vakna” på rätt sida).

Under fördagen gjorde vi sedan varit sista fixet inför kalaset och kl 15 kom gästerna.

Wollmar har mest ätit popcorn och små kola/choklad godisar. Men det fanns så klart mer. Tårtan som han pratat om i 4 månader imponerade förvisso visuellt, men var föga imponerande till smaken, enligt Wollmar. Detta kom dock inte som någon överraskning. Vi andra tyckte att dem var god i alla fall. Förutom popcorn, godis och tårta fanns det kolasnittar, chokladbollar, mazariner och pizzastjärnor. Recept kommer nästa vecka!

Vi hade ett härligt utomhuskalas och Wollmar var supernöjd med dagen. Vi är också nöjda, även om vi mer och mer inser att vårt kalasfixande mer är för vår egen skull än Wollmars…

Som sagt, recept för mazariner, kolasnittar, chokladbollar med en vuxentwist och diy för stegosaurustårtan kommer senare! 

Previous

Next

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Integritets Preferens
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.