Säg nåt snällt till någon idag!

På vägen ut ur mitt behandlingsrum utbrast en patient ”men Gud vad du är bra!” Jag har typ varit glad sen dess.

Jag är inte ute efter cheesy beröm, men när någon utbrister något sånt där så spontant blir jag liksom lite lycklig i hela kroppen.

Det enda jag vill är ju att vara en bra fysioterapeut.

Såna där snälla saker kostar inte så mycket att säga, men kan ju med lätthet lyfta en människa. Jag ska bli bättre på sånt, jag med.

Vem kan du säga något snällt till idag?

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.