Dags att parkskörda igen

Hörrni!  Nypon finns på en buske nära dig, garanterat! Visste ni att det med hjälp av en mixer och en sil går att göra hemgjord nyponsoppa på väldigt lite ansträngning?

Här finns vårt recept

Strunta för ett ögonblick i att barnen får ett sockrigt mellanmål, nypon är fantastiskt c-vitaminrikt och faktiskt ganska nyttig. Dessutom är det roligt att kunna plocka tillsammans, även om barn i förskoleåldern inte är perfekt lämpade för barnarbete i taggbuskar.

Men i alla fall.

Tips,tips!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.