På väg till Göteborg 

Nu är jag sedan någon timme på väg till Göteborg och föreläsning ikväll, och workshop imorgon. Ser fram emot att se några av er läsare där! 

Jag njuter av en bok och lite egentid. Inga vetenskapliga studier, inget plugg, ingenting sånt är med på den här lilla resan. Bara jag och de kunskaper jag har i huvudet, det känns liksom skönt. Har valt att prata fritt utifrån anteckningar och rita upp saker istället för att använda PowerPoint. Tror att det kanske finns fördelar med det? 

Nu ska jag återgå till “mitt” olösta mord. 

Ses och hörs!

Previous

Next

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Integritets Preferens
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.