Guldhjärtat, dejtnight och Haymarket

Guldhjärtat, dejtnight och Haymarket

Först av allt vill vi IGEN tacka alla underbara som nominerat och röstat på BakingBabies i Guldhjärtat 2016, Fitnessbranschens pris. Vi var nominerade i kategorin ”årets social media influencer” tillsammans med Jonas Colting, Annica Englund, Träningspodden och Kalle Zackari Wahlström. Ett ärofyllt gäng att få finnas nämnd bland!

img_20161126_211109-01.jpeg

Dagen började med att vi vaknade med att ett barn var matförgiftat och spydde ner vår säng. Dagen började alltså klockan två på natten… Sen gick dagen vidare lite i samma ton. Det matförgiftade barnet mådde strax bättre, men det var svårt att ruska av sig känslan. Jag hade bokat tid hos en frisör för en håruppsättning dagen till ära, men började typ gråta när frisören gjorde en frisyr som inte var märkvärdigt snyggare än vad jag kunde gjort själv. (Förlåt M, jag vet att du tycker att man inte får gråta när man blir besviken hos frisören. Jag grät inte där, bara hemma…). 

Sen gjorde vi oss i ordning och drog ut på stan. Eftersom vi drog ut på det hela så mycket missade vi att köpa middagsbiljetter på Guldhjärtat och fick således inte plats på själva middagen, så vi hade bokat bord på annan finrestaurang. Men när vi väl var färdiga och ute på stan hade jag tappat humöret helt, så vi ringde och bokade av. Istället slank vi in på Zocalo och åt mexikansk snabbmat, vääääldigt överklädda. Det var kul, på sitt sätt.

20161126_222007.jpg

img_20161126_175543-01.jpeg

Efter det drog vi till ett café och åt tårta. Och sen gick vi på Galan.

20161126_222046.jpg

Vinnarna presenterades, den ena coolare än den andra. När det var dags att kora vinnarna i vår kategori stod vi laid back i ett hörn och njöt av att inte behöva gå upp på scenen. Vann gjorde Kalle Zackari, en värdig vinnare! Grattis!

wp-1480198886515.jpg

När vi kände att vi fått nog av Guldhjärtat drog vi vidare till Haymarket, när vi nu hade barnvakt och allt. Nu var jag äntligen på lite bättre humör och vi kunde njuta av kvällen, en date night bara vi två! Som småbarnföräldrar finns ju inte riktigt tid att förspilla, när man nu råkar vara finfixad och ha barnvakt och vara ute på stan…

img_20161126_223031-01.jpeg

20161126_222241.jpg

20161126_222150.jpg

 

Så här dagen efteråt känner vi glädje över att få provsmaka lite på en slags festligheter vi annars inte alls skulle varit i närheten av, och detta tack vare alla er!

img_20161126_220044-01.jpeg

Återigen, tack för en spännande resa med nominering, röstning och festlighet! 

img_20161126_211159-01.jpeg

Nu önskar vi er en trevlig söndag, och oss själva en sovmorgon…!

Här kan du läsa mer om hur nomineringen till Guldhjärtat löd.

Här kan du läsa vår motivering till att delta i en sådan tävling.

Comments (1)

Grattis till nomineringen! Tycker såklart att ni förtjänade vinst! Men den kommer!
Att som relativt nyförlöst skadad mamma alltså skadad i underlivet få all denna info serverad på ett så himla bra sätt, proffsigt. Jag mår bättre när jag går in o läser bloggen, jag utbildar mig här. Allt skrivs med förankring i den krassa verkligheten men med gott mod och hopp för framtiden. Evidensbaserat. Önskar att blivande mödrar på mvc fick vetskap om allt detta. Hade varit så mkt mer behagligt att varit förberedd och påläst/informerad INNAN förlossningen. EFTER hade väl oxå varit okej,, istället för att googla på egen hand mellan amningar och total trötthet.
Stort tack till er för att ni driver kvinnohälsan framåt!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.