Josephs och Mias önskelistor

Josephs och Mias önskelistor

jul-hos-bakingbabies

Vi ska börja med att erkänna att vi är jättejättedåliga på julklappar till varandra.

Alltså, de flesta år köper vi inte ens julklappar till varandra. Vi har ju liksom det mesta vi behöver. Dessutom köper vi gärna liksom emr vardagliga presenter, och då blir det liksom inte så mycket över till julen.
Dessa önskelistor är faktiskt mest bestående av saker vi skulle vilja ha någon gång, inte något som vi hoppas på till den här julen. Men visst, det är ändå härligt att sätta igång och drömma…

 

  1. mias-onskelistaMia har århundradets kallaste fötter och en elektrisk filt önskar jag att hon ska få. Så slipper jag kanske värma hennes kalla fötter mot mina lår varje kväll…
  2. Dessa örhängen från feministsmeden har Mia pratat om sedan Louise köpte ett par liknande för ganska länge sedan nu.
  3. Millenium-fortsättningen bör liksom läsas. Vi har inte hört/läst supermånga recensioner, vad säger ni som läst den redan? Förhoppningsvis får denna följa med oss på semestern…
  4. En liten diskret guldvagina, något för Snipp-Mia.
  5. Harry Potter-pjäsen. Också ett måste. Mia drömmer om att återuppleva de där julloven där det gick att bara stänga in sig på rummet och sträckläsa den senaste Harry Potter.

josephs-onskelista

 

  1. Mini-NES. Om det är saker från mina jullov från uppväxten jag saknar, är det nog egentligen mest TV-spelen. Det här hade varit SÅ kul.
  2. Ni ser nog inte ens vad bilden föreställer? Det där är en sats med alla tillbehör du kan tänkas behöva för att göra ost. Vi får väl se om min nya hobby dör i samma ögonblick som vi sätter tänderna i julosten…
  3. Pirogskärare/vikare. Vi har insett att typ alla matkulturer har någon slags pirogtradition, och i mitt barndomshem fanns dessa. De gör pirogbakandet mycket enklare!
  4. Rakolja. Jag ÄLSKAR rakolja och är alltid på jakt efter en ny härlig doft.
  5. En ”hemma med barnen-tröja”. På jobbet är det skjorta som gäller, men med barnen känns det ofta skönare att vara lite mer smidigt klädd. Den här tröjan med stjärnor var fin.

Vad önskar du dig till jul? Kommer du få det, tror du?

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.