Postpartumtiden för dig med EDS

Postpartumtiden och EDS

För dig som lider av EDS eller överrörlighetssyndrom kan sår från förlossningsbristningar, klipp och kejsarsnitt läka långsammare än för friska kvinnor. Bäckenbotten kommer också vara öm och utsträckt efter vilken vaginal förlossning som helst. Om du har besvär som kvarstår kan du be din barnmorska vara extra noga när hon går igenom din knipförmåga på efterkontrollen. Har du besvär utöver det kan du också boka tid hos en sådan som mig, en fysioterapeut nischad inom kvinnohälsa.

Vad gäller egenvård och behandling efter förlossning och snitt har jag skrivit mycket tidigare.

Alla inlägg i serien:

Har du egna erfarenheter eller råd? Berätta gärna!

Swishdonation
Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden ovan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa.
Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.