Att operera bort livmodern

Att operera bort livmodern

Det här är ett inlägg med referenser till inläggsserien om hysterektomier.

Dela gärna med dig i kommentarsfältet

Vi vet att många googlar hit och läser. Vi vet inte exakt vad det är ni googlare letar efter, och om ni hittar det ni söker. Skriv gärna en rad och berätta. Kanske kan också dina erfarenheter bli någon annan till hjälp.

Referenser till inläggen i serien:

Inlägg i serien:

Swishdonation
Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden ovan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa.
Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!

Previous

Next

5 Comments

 • Googlade mig hit då jag letar vettiga träningstips efter min hysterektomi som skall göras i morgon 25 jan -18 (puh) . Den görs då jag har en hel del besvärande myom. Är född 1969, har inga egna barn, bor med sambo på hästgård med 4 egna hästar och tränar upp till nu (av typen crossfit/gymastik/tyngdlyftning) 5-7 dagar i veckan och har gjort så i många år.
  Är naturligtvis av största viktighet för mig att snabbt vara tillbaka till vardagen igen. Framförallt pga allt praktiskt med hästarna och gården, men även med träningen som sådan.
  År orolig för att göra fel, för fort, för tungt och för mycket likväl som jag är orlig för att göra för lite, för sakta, för lätt och snabbt. (antar att det senare är att föredra )
  Så glad när jag hittade den här sidan som tar upp träning på det sätt jag ser träning. Har redan rekommenderat den för en bekant med diagnos framfall och som också tränar hårt och mycket.
  Tack för bra och genuint jobb med bloggen.

  • Hej Torill!

   Jag ska operera bort min livmoder och sedan senare göra en framfallsoperation.
   Är mycket orolig, rent helt livrädd för detta.

   Nyfiken om du kan berätta lite hur det gick?

   Hälsningar
   Sandra

   • Jag mår toppen. Ångrar inte min op (som var mitt eget val).
    Det känns en hel del ca 5dg.. sedan vänder det. Du får massor av bra smärtstillande. Inget att oroa sig för. Du klarar det galant (även om en persons upplevelse inte är den andra lik)
    Massa lycka till och se till att omgivningen sköter om DIG ! ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *